De ce magazinul Pantofidealergare?

1-blog-triumph-iso

Pentru ca vrem sa te simti bine cand alergi.

Proiectul Pantofidealergare a aparut ca un rezultat firesc al incercarilor unor pasionati de alergare de a identifica incaltamintea si echipamentul adecvate pentru acest sport si din dorinta lor de a le avea pe toate la indemana, in acelasi loc. Magazinul reflecta si satisface in acelasi timp diversitatea complexa de echipament de alergare pentru copii, femei si barbati, amatori sau profesionisti, indiferent ca alearga pe pista, pe asfalt sau pe carari de munte.

Pentru toti, Pantofidealergare ofera in exclusivitate gama completa Saucony.

Indiferent de anotimp si de tipul de suprafata, indiferent de varsta si de preferintele coloristice sau de conformatia anatomica, Pantofidealergare ofera cel putin o pereche de incaltari potrivite.

Nu in ultimul rand, in magazinul Pantofidealergare se gasesc pantofi pentru cei care nu alearga, dar petrec mult timp in picioare. Gama Saucony de oras nu numai ca va protejeaza picioarele, dar tehnica lor complexa antisoc preia si socurile transmise pe coloana vertebrala, evitand astfel deformarea acesteia si suita de dureri specifice.

 

Lasă un comentariu

Vizualizate recent

SMART SHAKE

55,00 RON
Cantitate:
BOYS COHESION 6LTT
195,00 RON
136,50 RON
Cantitate:
GIRL COHESION 6LTT
195,00 RON
136,50 RON
Cantitate:

Cele mai citite

PDA-ok

Crosul cititorilor - Aleargă după o carte

Pantofi de Alergare vă invită sâmbătă, 20 iunie 2015, la Crosul cititorilor - Aleargă...