info

Contact

M: +4(0) 074 431 31 21
M: +4(0) 074 539 72 30
E: shop@pantofidealergare.ro
program

Program

L: inchis
M - V: 11:00 - 19:00
S - D: 10:00 - 14:00
loc magazin

Magazin

040207, Bucuresti, sector 4, cal. Serban Voda, nr. 234

Contact

Magazinul Pantofi de Alergare

Primul magazin din Romania, exclusiv Saucony, dedicat alergatorilor.

Pantofi de Alergare
cal. Serban Voda nr. 234
cod 040207 sector 4
Bucuresti Romania

M: +4(0) 0744-313.121
M: +4(0) 0745-397.230
E: shop@pantofidealergare.ro
F: www.facebook.com/pantofidealergare
W: www.pantofidealergare.ro

Program

luni: INCHIS
marti - vineri: 11:00 - 19:00
sambata - duminica: 10:00 - 14:00

Magazinul Pantofidealergare este amplasat la confluenta a doua parcuri in care alearga zilnic o multime de amatori si profesionisti: Parcul Carol cu aleile sale umbrite in permanenta si scarile ideale pentru antrenamente de rezistenta si Parcul Tineretului cu aleile sale frumoase, incolacite in jurul lacului pe un parcurs de aproape 4 kilometri. La noi va asteapta in permanenta unul dintre consultantii nostri care va poate ajuta sa faceti o alegere buna in materie de pantofi si echipament de alergare. Consultati site-ul magazinului (www.pantofidealergare.ro), alegeti pantofii care va intereseaza, rezervati-i telefonic pentru o anumita zi, si, cand veti ajunge la magazin, consultantii nostri va vor astepta cu pantofii selectati, gata de proba, economisind astfel mult din timpul dumneavoastra de alergare.

Despre noi

Proiectul Pantofidealergare a aparut ca un rezultat firesc al incercarilor unor pasionati de alergare de a identifica incaltamintea si echipamentul adecvate pentru acest sport si din dorinta lor de a le avea pe toate la indemana, in acelasi loc. Magazinul reflecta si satisface in acelasi timp diversitatea complexa de echipament de alergare pentru copii, femei si barbati, amatori sau profesionisti, indiferent ca alearga pe pista, pe asfalt sau pe carari de munte. Pentru toti, Pantofidealergare ofera in exclusivitate in Romania gama completa Saucony.

De la bun inceput Pantofidealergare afiseaza filosofia un pantof de alergare pentru fiecare stil si acest lucru se poate observa nu numai din gama larga de clienti carora acest magazin le satisface cerintele, dar si din posibilitatea de a o face cu stil, pantofii disponibili aici venind intr-o varietate impresionanta de culori si modele, aproape provocand lumea modei. Indiferent de anotimp si de tipul de suprafata pe care alergati, indiferent de varsta si de preferintele coloristice sau de conformatia anatomica specifica pe care o aveti, Pantofidealergare va poate oferi cel putin o pereche de incaltari potrivite.

Oferta noastra

Politica noastra comerciala are la baza principiul sinceritatii si pe cel al corectitudinii. Noi va sfatuim, dumneavoastra faceti alegerea. Pentru clientii fideli am dezvoltat un sistem de bonusuri si reduceri.

Alaturi de pantofi, ne face o deosebita placere sa va putem oferi in exclusivitate gama de imbracaminte de alergare Saucony, precum si alte accesorii specifice (bentite, manusi, sepci, ciorapi etc).

Nu in ultimul rand, in magazinul Pantofidealergare gasesc un pantof adecvat si cei care nu alearga, dar petrec mult timp in picioare. Gama Saucony de oras nu numai ca va protejeaza picioarele, dar tehnica lor complexa antisoc preia si socurile transmise pe coloana vertebrala, evitand astfel deformarea acesteia si suita de dureri specifice. Pantofii sport Saucony de oras, nu numai ca va sustin din punct de vedere medical, dar coloristica lor va permite sa va faceti remarcat oriunde ii purtati. Protejati-va sanatatea si iesiti din anonimat cu pantofii de oras Saucony.

Va invitam la probat si la alergat!