info

Contact

M: +4(0) 074 431 31 21
M: +4(0) 074 539 72 30
E: shop@pantofidealergare.ro
program

Program

L: inchis
M - V: 11:00 - 19:00
S - D: 10:00 - 14:00
loc magazin

Magazin

040207, Bucuresti, sector 4, cal. Serban Voda, nr. 234

Cum comand

IMPORTANT: Toata corespondenta aferenta www.pantofidealergare.ro este derulata de catre SC EKO MANNA MEDIA SRL.

Puteti sa faceti comenzi prin e-mail (shop@pantofidealergare.ro), prin telefon (0744/313.121 sau 0745/397.230) sau direct pe siteul www.pantofidealergare.ro

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati ca sa plasati o comanda pe www.pantofidealergare.ro:

1. Selectati produsul dorit!

Puteti sa apelati la optiunea Cautare care va fi afisata in fiecare dintre paginile site-ului daca sunteti in cautarea unui produs specific. Daca nu v-ati decis inca, va oferim o varietate de optiuni pe care le puteti vedea in categoriile de produse care vor fi afisate permanent in stanga fiecarei pagini din site.

Daca ati gasit un produs care va intereseaza, puteti vedea mai multe detalii despre acesta intr-o pagina speciala care se va deschide cand veti selecta imaginea produsului. Tot in aceasta pagina sunt afisate detaliile de pret si alte informatii privind caracteristicile produselor de pe www.pantofidealergare.ro

2. Adaugati produsele selectate in cosul de cumparaturi!

Daca vreti sa comandati un produs de pe www.pantofidealergare.ro selectati optiunea Adauga in cos. Nu uitati ca, in prealabil, sa selectati cantitatea pe care doriti sa o comandati.
Puteti continua sa faceti cumparaturi pe www.pantofidealergare.ro, apasand butonul Continua cumparaturile pana cand veti avea in cosul dumneavoastra toate produsele pe care le cautati.
Daca doriti sa stergeti produsul selectat, apasati butonul Sterge din cos.
Puteti accesa continutul cosului oricand doriti, apasand butonul Cos de cumparaturi care se afla pe bara de sus a site-ului.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriţi sa le comandati, apasati butonul Finalizeaza comanda.

3. Introduceti datele dumneavoastra!

Pentru continuarea procesului de cumparare este necesar sa apasati butonul Sunt client existent daca aveti deja cont pe www.pantofidealergare.ro, caz in care completati formularul de autentificare, sau sa apasati butonul Sunt client nou si sa completati formularul de inregistrare, caz in care automat vi se va crea un cont de acces.

IMPORTANT: daca doriti ca factura sa fie emisa pe numele unei persoane juridice, nu uitati sa selectati optiunea Factura persoana juridica.

Dupa completarea datelor de facturare, dupa caz (persoana fizica sau persoana juridica), mergeti mai departe si alegeti metoda de livrare (curier rapid sau ridicare din magazin) si metoda de plata (plata la livrare sau plata in avans prin ordin de plata/transfer bancar).

IMPORTANT! In cazul in care adresa de facturare nu coincide cu adresa de livrare, va rugam sa selectati optiunea Folositi alta adresa de expediere si sa completati adresa la care doriti sa fie facuta livrarea.

Pentru alte observatii, aveti la dispozitie caseta speciala de Insemnari clienti. Daca toate datele au fost completate si toate optiunile bifate, finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului Finalizeaza comanda. Dupa apasarea acestui buton, veti fi informat pe ecranul calculatorului ca plasarea comenzii a fost efectuata cu succes, iar un e-mail va va fi trimis pe adresa de e-mail furnizata.

Comenzile nu vor fi procesate si implicit expediate fara o confirmare telefonica in prealabil.

In cel mai scurt timp, un operator Pantofi de Alergare va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii plasate pe www.pantofidealergare.ro